Acum este Mar, 23-Oct-2018 07:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Print logo.
MesajScris: Lun, 13-Oct-2008 16:43 
Neconectat

Membru din: Mar, 14-Feb-2006 20:55
Mesaje: 84
Hi all.

Am urmatoarea situatie ciudata.. am un grup de utilizatori care poate sa foloseasca va01/va02/va03 ...

Cand printeaza sales order iese totul ok..mai putin logo .. :O - nu apare deloc.

In schimb daca printez cu un utilizator cu drepturi full iese logo..

Este ceva autorizare pt logo..?..any ideea...10x.


Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Print logo.
MesajScris: Mar, 14-Oct-2008 12:39 
Neconectat
Site Admin

Membru din: Lun, 19-Mai-2003 12:03
Mesaje: 324
Locaţie: Bucuresti
In SU53 apare vreo eroare? In cererea de spool creata (SP01) apare corect ?


Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului: Re: Print logo.
MesajScris: Lun, 27-Oct-2008 16:45 
Neconectat

Membru din: Mar, 14-Feb-2006 20:55
Mesaje: 84
nu aparea nici o eroare in su53...am dat acces userilor respectiv pe se78 si merge acum...

mersi..


Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
POWERED_BY
Translation/Traducere: phpBB România